Innerlijke schoonheid


 

De plek voor innerlijke en uiterlijke schoonheid

Wat is het toch geweldig om te zien hoe innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar in verbinding staan.

Kan jouw innerlijke schoonheid een oppeppertje gebruiken?
Gun jij jezelf om even helemaal voor jezelf te gaan?

Maak dan de beweging naar binnen om jezelf te ontdekken!
Gooi vandaag het roer om! Maak tijd voor jezelf! Je bent het waard!
_____________________
Goldface Feelgood

De sessies:

1e Feelgoodsessie: Je krijgt een heerlijke hoofdhuid/haarmassage. Zo breng ik je naar jouw eigen stiltepunt. Hierbij wordt het hoofd leeggemaakt en  worden spanningen weggetrokken. Ook krijg je een oorreflexmassage en er wordt aandacht gegeven aan de ademhalingstechnieken. Je krijgt een uitslag en uitleg van de gemaakte chakratest.

Kosten voor deze sessie: €32,50

 

 

2e Feelgoodsessie: Je hebt een vragenlijst ontvangen van mij, deze heb je ingevuld. We gaan de vragenlijst van de feelgoodsessie bespreken. Je krijgt veel tips ideeën en informatie voor de komende twee weken mee naar huis. Hieruit kun je dan zelf de ideeën gebruiken die bij jou passen. Ik ga je helpen bij het maken van veranderingsstappen. 

Kosten voor deze sessie: €69,-

 

Free Moodboard Template - Melissa Carter Design | Mood board design, Mood board inspiration, Mood board template

3e Feelgoodsessie: We gaan de gemaakte moodboards bespreken. Ook gaan we kijken hoe het de afgelopen twee weken gegaan is. Na deze sessie krijg je passende tips, ideeën en informatie voor de komende twee weken mee naar huis. Hieruit kun je dan zelf de ideeën gebruiken die bij jou passen.

Kosten voor deze sessie: €69,-

 

 

4e Feelgoodsessie: Je krijgt een chakramassage. Hierbij werk ik op de chakra s met energetische oliën afgestemd op de trilling van de chakra. Zo gaan we langs de verschillende geuren, de verschillende chakra’s naar de kern van het zijn. Na deze sessie krijg je passende tips, ideeën en informatie voor de komende twee weken mee naar huis. Hieruit kun je dan zelf de ideeën gebruiken die bij jou passen.

Kosten voor deze sessie: €69,-

 

5e Feelgoodsessie: We bespreken de afgelopen twee weken. In deze sessie krijg je passende tips, ideeën en informatie voor de komende twee weken mee naar huis. Hieruit kun je dan zelf de ideeën gebruiken die bij jou passen. Plus het 100 dagen herprogrammerings-programma. We maken afspraken om verdere stappen te maken.

Kosten voor deze sessie: €69,-

 

6e Feelgoodsessie: We nemen het stappenplan door, kijken hoe het gaat. We gaan kijken waar nog behoefte aan is. We kijken naar vervolgstappen, veranderingen. We kunnen waar nodig aanpassingen doen.

Kosten voor deze sessie: €69,-

Your true colors are beautiful like a rainbow.