Bashya

   

De Wereld van Bashya,

Bij Bashya zien we de huid als spiegel van ons welbevinden. Wij zien huidproblemen als een dieper gelegen disbalans. Zoals een opeenhoping van toxines, het uit balans zijn van de hormoonspiegel of nerveuze en emotionele spanningen.

Precies daarvoor is de Bashya lijn en behandelmethoden ontwikkeld. De toegepaste eco en bio kruiden, oliën en theeën hebben een heilzame werking. Zij bevatten een groot aantal medicinaal werkzame verbindingen en dat verklaart hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De behandelmethoden zijn holistisch dat wil zeggen dat ze doorwerken op alle facetten van het mens-zijn.

Betoverend

Laat u meevoeren met de behandelingen uitgevoerd door gecertificeerde Bashya therapeuten. Huidverbetering met prachtige resultaten middels ontspannende technieken, geuren van etherische oliën en verwarmende kruiden. Laat de spanningen achter, ervaar en beleef de rust in uzelf.

Bashya Behandelingen zijn uniek en bestaan uit andere handelingen dan u gewend bent in de gewone schoonheidsverzorging. Er zijn geen standaard behandelingen maar een waar schoonheidsritueel welke geheel op maat is samengesteld door uw Bashya Therapeute. Hij/zij zal op een geheel andere wijze komen tot de beste resultaten op uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging en geestelijk welzijn met de meest pure eco/bio werkstoffen en prachtige Bashya Technieken. Zij zijn met veel liefde en doordachtzaamheid samengesteld voor u.

3000 jaar ervaringen anno nu

De ervaringen en wetenschappen vanuit de Chinese Leer, Aromatherapie, Kruidenleer, Psychologie, Acupressuur, Reflexologie, Ontspanningsleer en Energetische Therapieën worden samengevoegd tot één Bashya Ervaring. Meer dan 3000 jaar aan kennis en ervaringen verwerkt tot nieuwe therapieën anno nu.

Schoonheidsverzorging met de puurste eco/bio ingrediënten, behandelingen waarbij het sleutelwoord balans is. Alle Bashya behandelingen zijn betoverende ervaringen voor het balans van lichaam & geest.

Maak vandaag nog een afspraak en kom binnen in de wereld van Bashya.